Školení pro vyhlášku č. 50/1978 Sb.

04.03.2016 11:01

Vyhláška č. 50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektronice je základní legislativou, kterou by měl ovládat každý pracovník, co přichází do styku s elektrickými zařízeními. Toto školení si proto může zajistit každý sám pro sebe nebo nás můžete oslovit i jako firma a my vám ho připravíme na míru vašim individuálním představám.

 

Jak probíhá školení pro Vyhlášku 50

 

Vyhláška 50 zahrnuje předpisy k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, která souvisí s činností na elektrickém zařízení. Dále probírá místní pracovní a technologické postupy, provozní a bezpečnostní pokyny, směrnice nebo návody k obsluze, související s činností na elektrickém zařízení. Podklady pro školení si můžete připravit sami nebo využít našeho odborného poradenství. Během školení budou vaše znalosti ověřeny pomocí testu a vy pak snadno zvládnete závěrečné přezkoušení, které povede až k získání potřebného osvědčení.

 

Objednejte si školení od nás

 

Jestliže o školení pro Vyhlášku 50 máte zájem, neváhejte nás kontaktovat. Školení pořádáme v průběhu celého roku. Co vše budete muset doložit, to naleznete na našich webových stránkách. Vsaďte na naše mnohaleté zkušenosti. Proškolování je pro nás denním chlebem, jelikož našich služeb v této oblasti využilo již více než 3000 elektrotechniků. Vy od nás získáte první dvě hodiny školení zdarma a budete si tedy moci udělat jasnou představu o tom, zda chcete školení od nás či nikoliv.

 

Ceny za školení Vyhlášky 50 jsou stanovené individuálně. Záleží na tom, pro kolik účastníků se školení pořádá. Výuka může probíhat ve skupinách do 5 osob i ve více než 5 lidech. Můžete se tak dostat na cenu již od 780 Kč bez DPH za 1 den. Jestliže máte o kurz zájem, kontaktujte nás, proveďte platbu a začněte se vzdělávat.