Školení odborné způsobilosti na vyhlášku 50

17.07.2015 22:48

Potřebujete si udělat kurz revizního technika, čekají vás důležité zkoušky v této oblasti a vy nevíte, na koho se obrátit? Pak vám nabízíme jedinečnou příležitost využít našich služeb v oblasti školení na vyhlášku 50/1978 Sb., Českého úřadu bezpečnosti práce a Českého báňského úřadu o odborné způsobilosti v elektronice.

 

Důležitost vyhlášky 50

 

Tato vyhláška stanovuje odbornou způsobilost pracovníků, kteří se zabývají obsluhou elektrických zařízeních, projektují je, řídí činnosti s nimi související, vyrábějí, montují nebo provozují elektronická zařízení. Ve vyhlášce naleznete přesné podmínky pro získání kvalifikace a povinnosti organizací a pracovníků v souvislosti s touto kvalifikací.

 

V první řadě vyhláška 50 rozděluje pracovníky do několika skupin podle toho, jak jsou hodně znalí této vyhlášky. Ve všech případech je ale nezbytné jejich zaškolení a zkouška. A právě v tomto momentu přichází naše firma, která se na tuto oblast úzce zaměřuje. Pořádáme školení, vykonáváme zkoušky a testy, nabízíme kurz revizního technika v rámci této vyhlášky, různé služby zákazníkům v oblasti revize elektro nebo i jiné poradenství a odborné kurzy.

 

Obsah odborného školení

 

Na našem školení se můžete seznámit s předpisy k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nebo s místními pracovními, technologickými, provozními a bezpečnostními pokyny. Naše školení vám pomůže získat platné osvědčení, které je nutné vždy po třech letech obnovit

 

Naučíme vás snadno a rychle si zapamatovat vše potřebné a budete moci využít také odborného poradenství zdarma, obdržíte sborník předpisů ke školení, dostanete oběd a v testech si snadno procvičíte své znalosti ještě před zkouškou. Pokud máte o školení s přezkoušením dle vyhlášky 50 zájem, neváhejte se na nás obrátit. Školení probíhají aktuálně každý týden. Nabízíme i další související školení v jiných oblastech.