Přípravný kurz revizního technika elektro snadno, rychle, efektivně a s úsměvem.

08.10.2015 08:33

Přípravný kurz revizního technika elektro je určen pro zájemce o provádění revizí v praxi, kteří se chystají k přezkoušení na TI ČR. Přesto, že se bez praxe nedají získat zkušenosti, naši lektoři používají takovou formu výuky včetně přednášek, že předpisy si snadno zpracujete a následně je i pochopíte. Především to platí pro opravdové začátečníky, kteří mnoho zkušeností v oboru revizí ještě nezískali. Při výuce kvalifikovaní odborníci dokáží popsat situace, které mohou v praxi nastat.

Předpisy jsou vyučovány podle konkrétních případů a postupy provádění revizí jsou vysvětlovány na praktických ukázkách.

Školení se může zúčastnit každý s požadovaným vzděláním v oboru elektro s praxí dle Vyhlášky č. 50/78Sb. při splnění podmínek na revizního technika dle §9.

Pokud se chystáte na zkoušky RT kategorie E4/A (revize spotřebičů a ručního nářadí včetně šňur), doporučujeme si pro školení vyhradit dva dny, které je vhodné rozložit do dvou týdnů, aby se látka lépe zažila. Pro kategorie E2/A (revize do 1000V bez výbušného prostředí), E1/A (revize nad 1000V bez výbušného prostředí), B (ve výbušném prostředí) je třeba více výukových dní. Všechny lekce jsou provázány s praktickými ukázkami provádění revizí. Tyto ukázky revizí Vám pomůžou, získat nadhled, jak zvládat i složité revize.

Při objednáni kurzu, jak pro jednotlivce nebo celou skupinu, obdržíte nejprve poštou (e-mailem) studijní materiály a možný termín školení s praktickými ukázkami. V průběhu lektorské výuky je každý zájemce dostatečně teoreticky i prakticky vybaven, aby se snadno a rychle orientoval v dané problematice k přezkoušení i v následující praxi. Kurz revizního technika elektro se díky efektivním učebním technikám stává tak jednoduchým opravdu pro každého. Díky našim učebním pomůckám a studijním materiálům, které jsou zpracovány pro snadné zapamatování a využití v praxi, výtečně zvládnete závěrečné testy. Dotazy a nejasnosti trpělivě vysvětlíme.

Zároveň zajišťujeme přihlášení k přezkoušení na TI ČR.
K přezkoušení na TI ČR jsou zájemci povinni dle požadavku Vyhlášky č. 50/78Sb. §9 doložit praxi potvrzením od zaměstnavatele (nebo čestným prohlášením), platné osvědčení dle požadavku Vyhlášky č. 50/78Sb. §6-§8, §10, potvrzení od lékaře (o schopnosti práce na el. zařízení i ve výškách).

 

Věříme, že díky pohodě při školení se u nás budete cítit líp než doma nebo ve školních lavicích.