Kurzy revizních techniků

04.03.2016 11:00

Kurzy revizních techniků elektrických zařízení jsou akce, které vás spolehlivě připraví na plánované zkoušky TI ČR. Tyto kurzy se týkají veškerých žadatelů o osvědčení. Jsou vhodné jak pro úplné začátečníky v tomto oboru, tak i pro žadatele, kteří si jen potřebují obnovit své znalosti a prodloužit platnost stávajících osvědčení. Ta totiž neplatí po celý život, ale po čase je nutné obnovení platnosti.

 

Navštivte kurz u nás

 

Pokud se rozhodnete udělat si kurz revizních techniků, můžete tak učinit prostřednictvím našich služeb. Naše firma se specializuje na poradenství a školení v oboru elektro. Pořádáme kromě kurzů také konzultace, konference, školení či semináře. Kurz může probíhat za individuálních nebo skupinových podmínek. Má pevně stanovený harmonogram, který obdržíte po podání přihlášky.

 

Mezi hlavní výhody absolvování kurzu revizních techniků u nás patří, že probíranou látku a testy maximálně zjednodušujeme, abyste si vše potřebné zapamatovali ke zkouškám, věnujeme se praktickým situacím, necháme vás vytvářet revize či provádíme různé taktiky a triky měření. Máme 22 let zkušeností v oboru a našimi kurzy prošlo již více než 1000 revizních techniků.

 

Stačí se objednat na našich stránkách

 

Důležité informace k objednávce na kurz naleznete na našich webových stránkách. Tyto kurzy jsou určené pro jednotlivce i pro skupiny o maximálně 5 účastnících. Čím více se vás objedná, tím bude cena za kurz příznivější. Délka kurzu pak závisí už pouze na tom, pro jakou kategorii se připravujete.

 

Kurz může trvat až 7 dnů. Platba se provádí předem a konkrétní místo konání bude ještě upřesněno a vám zasláno e-mailem. Od 1. 3. 2016 je navíc připravena zajímavá akce, kdy se můžete jednoho kurzu zúčastnit zdarma, což vám usnadní váš konečný výběr, pokud si nejste jisti, jaký kurz přesně potřebujete.